WIE BEN IK?

Aangenaam kennis te maken

Ik ben Rebekka

Hoi!

Mijn naam is Rebekka Dekker. Ik woon in Dussen, omringd door de natuur die hier te vinden is. Ik ben kindercoach en volg de opleiding Talentbegeleider bij Novilo. 

Novilo Opleidingen is een opleidingscentrum op het gebied van talentontwikkeling

en hoogbegaafdheid.

Toen wij in 2018 kennismaakten met hoogbegaafdheid in ons gezin, ben ik mij hierin gaan verdiepen. Wat herkende ik veel. In ons hele gezin. Denkend aan vroeger, bij mijzelf en nu bij onze kinderen.

Door middel van lezingen, boeken en cursussen. Hierdoor wist ik al snel dat ik mij wilde gaan verdiepen en specialiseren. 

Destijds woonden wij met ons gezin in Amerika. Eenmaal terug in Nederland ben ik gestart met de opleiding tot Kindercoach (HSP) bij Sonnevelt Opleidingen. Hier leerde ik echt luisteren, naar wat er vaak niet wordt verteld in een gesprek. 

En werd ook hier duidelijk dat ik mij wilde gaan richten op het begeleiden van (hoog)begaafde kinderen. Het aanbieden van peer-contacten en een plek creëren waar jezelf zijn, niet betekent dat je je anders voelt.

Sinds ik mij kan herinneren ben ik creatief, nieuwsgierig en inlevend geweest. Deze vaardigheden komen goed van pas in de visie die ik heb voor mijn praktijk. 

Mijn praktijk is momenteel in verbouwing en hoop ik later in 2021 volledig te kunnen openen. Tot die tijd, past de praktijk zich aan, aan de geldende Corona-maatregelen, het bedenken van nieuwe activiteiten en verdieping in mijn opleiding. 

Kijk verder op mijn site om meer te weten te komen.

Prikkel je nieuwsgierigheid!