top of page

WIE BEN IK?

Aangenaam kennis te maken.

Ik ben Rebekka

Hoi!

Mijn naam is Rebekka Dekker. Ik woon in Dussen, omringd door de natuur die hier te vinden is. Ik ben kindercoach en talentbegeleider. Ik ga graag met je/jullie mee in het Land van HB. Hoogbegaafdheid kent veel paden en weggetjes. Stuk voor stuk anders, soms zo herkenbaar en soms zo onbekend en onzeker.

Toen wij in 2018 kennismaakten met hoogbegaafdheid in ons gezin, ben ik mij hierin gaan verdiepen. Wat herkende ik veel. In ons hele gezin. Denkend aan vroeger, bij mijzelf en nu bij onze kinderen.

Door middel van lezingen, boeken en cursussen. Hierdoor wist ik al snel dat ik mij wilde gaan verdiepen en specialiseren. 

Destijds woonden wij met ons gezin in Amerika. Eenmaal terug in Nederland ben ik gestart met de opleiding tot Kindercoach (HSP) bij Sonnevelt Opleidingen. Hier leerde ik echt luisteren, naar wat er vaak niet wordt verteld in een gesprek. En te vertrouwen op mijn eigen intuïtie en vermogen. 

En werd ook hier duidelijk dat ik mij wilde gaan richten op het begeleiden van (hoog)begaafde kinderen. Het stimuleren van peer-contacten en een plek creëren waar jezelf zijn, niet betekent dat je je anders voelt. Een plek waarbij het leren omarmen van je hoogbegaafdheid, ook betekent dat je mag leren om jezelf in dat proces niet kwijt te raken. 

Om dit veld te verdiepen en verbreden startte ik met de opleiding tot Zelfstandig Talentbegeleider bij Novilo Opleidingen. Welke ik met succes heb afgerond. Novilo Opleidingen is een opleidingscentrum op het gebied van talentontwikkeling en hoogbegaafdheid.

Sinds ik mij kan herinneren ben ik creatief, nieuwsgierig en inlevend geweest. Deze vaardigheden komen goed van pas in de visie die ik heb voor mijn praktijk. 

Ik ben beschikbaar voor freelance opdrachten, begeleiding op locatie en overleg.

Dol op leren als ik ben, blijf ik ook bezig met verdieping en verbreding op het gebied van hoogbegaafdheid en overlappende velden. Dit doe ik door middel van het volgen van trainingen, workshops, opleidingen, literatuur e.d.. 

Kijk verder op mijn site om meer te weten te komen.

Prikkel je nieuwsgierigheid!

Fotoshoot Rebekka-7.jpg
bottom of page