top of page

BLIKOPENER

Je leert iemand beter kennen door een uur spelen dan door een jaar praten.  ~ Plato

Blikopener sessie

Uit het hoofd, in de bak

Blauwprint® is een waardevolle aanvulling in mijn praktijk. Met deze methode kan ik – als trotse Blauwprint® Coach - een extra schakel bieden in dit proces. Bij datgene, wat met woorden (nog) niet gezegd kan worden en dit juist wel met de beelden en miniaturen in kaart kan worden gebracht. Zo kunnen we de interne wereld vormgeven, wanneer dat dus met woorden nog niet lukt. De Blauwprint® methode, biedt mogelijkheden en – heel belangrijk – er is geen goed of fout.

Je bent BAAS in je eigen bak en door spelenderwijs aan de slag te gaan met de materialen, voelt het al snel eigen en vertrouwd.

 

Werken met de Blauwprint® methode, betekent dat we aan de slag gaan met behulp van een tafel-zandbak. In de praktijk zijn veel miniaturen, figuren en materialen aanwezig. Deze kunnen bij het vullen van de bak gebruikt worden. 

Deze tafel-zandbak, aanwezig in verschillende maten, helpt om vragen en situaties in te beeld te brengen. Een prachtige beeldende methode, waarin je actief aan de slag gaat. Dat in beeld brengen, waar woorden nog niet voor gevonden waren. 

Wil je ook eens aan de bak? Meer weten? Kijken naar wat je op deze manier inzichtelijk kunt krijgen en welke antwoorden je al in jezelf bewaart? Neem dan contact op of boek direct een Blikopener Sessie. 

Blikopener Workshop €180,- 

Inclusief drinken & versnaperingen.

Omdat het kan. Omdat het mag.  

PLATO
Blauwprint - Social Media.png
bottom of page