top of page

RMTi

Rhythmic Movement Training International

Ontdek de kracht van RMTi - terug naar het begin.

Natuurlijke beweging en ontwikkeling

Hier vertellen we je graag meer over RMTi. Een toegankelijke benadering die zich richt op het herstel van de natuurlijke ritmische bewegingen van het lichaam. Bij RMTi draait alles om het stimuleren van primitieve reflexen, die van vitaal belang zijn voor een gezonde ontwikkeling, leren en functioneren. Ontdek hoe RMTi een positieve impact kan hebben op uw leven, of dat van uw kind, door de volgende secties te verkennen.

Wat is RMTi?

Rhythmic Movement Training International (RMTi) is een holistische benadering die gericht is op het activeren en integreren van primitieve reflexen. Deze reflexen zijn aangeboren en spelen een cruciale rol in ons dagelijks functioneren. Door middel van specifieke bewegingen en oefeningen helpt RMTi om deze reflexen te herstellen en te versterken, wat kan leiden tot verbeteringen in motorische vaardigheden, concentratie, emotionele stabiliteit en meer.

Voordelen van RMTi:

  • Verbetering van motorische vaardigheden en coördinatie.

  • Verhoging van concentratie en focus.

  • Vermindering van stress en angst.

  • Ondersteuning bij leeruitdagingen en ontwikkelingsstoornissen.

  • Bevordering van emotioneel welzijn en veerkracht.

Voor wie is RMTi geschikt?

RMTi is geschikt voor mensen van alle leeftijden, van baby's tot volwassenen. Het kan worden toegepast bij individuen met verschillende uitdagingen, waaronder kinderen met leer- en ontwikkelingsstoornissen, volwassenen met angst of trauma, en zelfs atleten die hun prestaties willen verbeteren door een betere neuromotorische coördinatie.

Hoe werkt een RMTi-sessie?

Tijdens een RMTi-sessie werken we met u of uw kind om specifieke bewegingspatronen en oefeningen uit te voeren die gericht zijn op het stimuleren van primitieve reflexen. Deze sessies zijn vaak interactief, speels en aangepast aan de individuele behoeften en doelen. Door regelmatig te oefenen en deel te nemen aan RMTi-sessies, kunnen positieve veranderingen worden ervaren op verschillende gebieden van het leven.

Neem contact op:

Geïnteresseerd in het ervaren van de voordelen van RMTi voor uzelf of uw kind? Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen of een afspraak te maken voor een gesprek.

.

Ontdek de kracht van RMTi en herstel natuurlijke beweging en ontwikkeling voor een gezonder, gelukkiger leven!

Omdat het kan. Omdat het mag.  

Blauwprint - Social Media.png
bottom of page